Маски за лице и филтри с активен въглен в e-Magazin

Маски за лице и сменяеми филтри с активен въглен с високо ниво на филтриране и защита (PM2.5)

В последно време всички видове маски и предпазни средства станаха част от неизменните артикули, които е небходимо да притежаваме и използваме в ежедневието си. Точно за това смятаме, че този продукт има своето заслужено място в е-Магазин. Започваме тази продуктова категория с уникален продукт. Става дума за Excel Mask – маски, произведени в България и предлагани тук от фирма Трейд Ъп. Те са създадени изцяло с цел отговаряне на всички изисквания за стилна, качествена и трайна защита всеки ден. Ако сте от хората, които търсят ефективен начин за предпазване, а не просто спазване на правилата за носене на маски – това е вашето решение на проблема. Освен това, дизайнът на тези маски за лице се отличава със стил и универсално пасване за всеки. Можете да изберете точния за вас размер – S, M или L. Всеки от тях може да бъде допълнително регулиран. А когато поставяте маската на лицето си, е необходимо да пристегнете горната, тънка метална част около носа. Така ще имате оптимални покритие и прилеване към лицето, без празни пространства – основният критерии на действително предпазващата маска. Специалистите са категорични, че ако при носене на маска имате празни пространства около носа и устата, не сте никак защитени.

С какво друго производителят е отличил Excel Mask от останалите маски?

Както знаем, в създалата се епидемична обстановка, производството на маски силно се увеличи не само в България. Но e-Magazin ви предлага по-различното и по-добро решение. Един основен елемент е отговорен за това, че Excel mask предлага защита на ново, по-високо ниво. Клапите за издишане – тази част от дизайна, която можете да намерите единствено при по-високия клас предпазни средства. Защо? Към продуктите, които филтрират въздуха в по-висока степен се добавят клапи за издишане, защото те намаляват броя на словете, през които минава идишвания въздух. Така се минимизира запаряването под маската. В същото време те изцяло блокират вдишването на въздух извън маската. Останалите маски, които само покриват лицето не включват клапаните като елемент,

Филтри с активен въглен

Предлаганите филтри с активен въглен са добавени към маската с цел осигуряване на защита от всички видове замърсители и вредители във въздуха около нас. Те се предлагат от същия търговец, но правим задължителното уточнение, че са произведени в Китай – един от основните производители на активен въглен в света.

Един от най-харесваните продукти, които можете да намерите тук са предпазни маски за лице с марка Excel Mask и сменяемите филтри с активен въглен към тях.

Вижте всички предпазни маски за лице и филтри →

Меню